Hoppa till innehåll på sidan

DSO-konferens – 10 december 2021 (fullbokad)

IMY bjuder nu in till en konferens för dataskyddsombud (DSO). Konferensen hålls i digital form genom ett livesänt webbinarium. Fokus för konferensen är att ge dig som DSO en påfyllning av kunskap att ta med dig i ditt uppdrag och att uppdatera dig med aktuella ämnen inom dataskyddsområdet.

kvinna deltar i möte framför dator 1200x627.jpg

Innehåll

Konferensen kommer bland annat att innehålla vägledning och information till dig i rollen som DSO, uppdatering gällande Schrems II och tredjelandsöverföringar samt en presentation av ett urval av aktuella tillsyner och nyheter hos oss på IMY.

Målet med konferensen

Målet med konferensen är att stärka dig i din roll som DSO och att ge dig inspiration och vägledning i ditt dagliga arbete.

Målgrupp

Konferensen riktar sig till dig som är utsedd till DSO i offentlig eller privat sektor. Den passar både dig som är ny i rollen och dig som har arbetat som DSO ett tag.

Praktisk information

Konferensen livesänds som ett webbinarium som du ansluter till via en länk som du öppnar i din webbläsare. Länken till konferensen och mer information om hur du ansluter kommer att skickas till dig i god tid före konferensen.

Du behöver sitta vid en dator med en stabil webbuppkoppling och ha en dator med högtalare eller inkopplade hörlurar. Du kommer inte att behöva kamera eller mikrofon och du kommer att vara anonym gentemot de andra deltagarna.

Konferensen är kostnadsfri för dig som DSO. Observera att webbinariet inte kommer att spelas in och därför inte går att se i efterhand.

Begränsat antal platser

För att kunna erbjuda en bra användarupplevelse för alla deltagare har vi satt ett tak på maximalt 700 deltagare. Först till kvarn gäller.

Datum: 10 december 2021

Tid: Kl. 9–12

Kostnad: Gratis

Plats: Digitalt

Anmälan: Konferensen är fullbokad. För eventuella restplatser mejla utbildning@imy.se.

Man som tittar ner på sin mobil och scrollar med fingret.

Datum: 10 december 2021

Tid: Kl. 9–12

Kostnad: Gratis

Plats: Digitalt

Anmälan: Konferensen är fullbokad. För eventuella restplatser mejla utbildning@imy.se.

Senast uppdaterad: 26 november 2021