Hoppa till innehåll på sidan

Lediga jobb

Vår verksamhet befinner sig i ett dynamiskt skede och vi arbetar intensivt med implementering av ett antal nya uppdrag, införande av tillitsbaserad styrning och ett mer utåtriktat och rådgivande arbetssätt. Vi erbjuder en utvecklingsorienterad organisation med kvalificerade medarbetare och ett erfaret, kompetent ledarskap. Hos oss jobbar ett 90-tal stolta och engagerade medarbetare. Varmt välkommen att söka jobb hos oss.
Lediga jobb Sista ansökningsdatum

Just nu har vi inga lediga tjänster.

 

Håll gärna utkik här eller följ oss på Linkedin för löpande uppdateringar kring vår verksamhet.

Linkedin

 

För dig som sökt jobb hos oss

Är du med i en pågående rekrytering hos oss och vill ändra något i din ansökan eller behöver komplettera med ytterligare dokument? Du kan själv logga in och lägga till, ändra eller ta bort dokument fram till och med sista ansökningsdagen.

Logga in

Som myndighet ska vi tillkännage beslut om utlysta tjänster. Informationen finns tillgänglig här i minst tre veckor.

Tillsatta tjänster

Informationssäkerhetsansvarig
Diarienummer: DI-2021-1574
Beslut: 27 maj 2021

Vill du överklaga ett beslut om anställning kan du skriva till oss. Du måste då ha varit sökande i den rekrytering som du överklagar. I ditt brev eller mejl ska du tala om vilket beslut du överklagar (ange diarienummer), vilken ändring du vill ha av beslutet och dina skäl för detta.

Adress:
Integritetsskyddsmyndigheten
Box 8114
104 20 Stockholm

E-post: imy@imy.se

För att vi ska kunna pröva ditt överklagande, måste vi ha ditt brev via post eller e-post senast tre veckor efter att vi har meddelat tillsättningen. Vi sänder ditt överklagande vidare till Statens överklagandenämnd för prövning.