Hoppa till innehåll på sidan

Lediga jobb

Vårt uppdrag berör hela samhället. Sverige är mitt i en digital omställning som påverkar alla människor och samhällssektorer. På IMY arbetar vi tillsammans för att skydda dina personuppgifter, till exempel om hälsa och ekonomi, så att de hanteras korrekt och inte hamnar i orätta händer. Under 2023 växer vi och rekryterar totalt ett 50-tal nya medarbetare. Det ger oss ännu bättre förutsättningar att bidra till en hållbar digitalisering, där offensiv innovation kombineras med ett starkt integritetsskydd. Vill du också arbeta för ett tryggt informationssamhälle med viktiga frågor om dataskydd och kamerabevakning? Då ska du söka jobb hos oss.
Lediga jobb Sista ansökningsdatum

Mer om lediga jobb och vår verksamhet

Håll gärna utkik här eller följ oss på Linkedin för löpande uppdateringar kring vår verksamhet.

IMY-bloggen

IMY på Linkedin

Illustration med kvinna som pekar på en lista eller anslagstavla

Mer om lediga jobb och vår verksamhet

Håll gärna utkik här eller följ oss på Linkedin för löpande uppdateringar kring vår verksamhet.

IMY-bloggen

IMY på Linkedin

 

För dig som sökt jobb hos oss

Är du med i en pågående rekrytering hos oss och vill ändra något i din ansökan eller behöver komplettera med ytterligare dokument? Du kan själv logga in och lägga till, ändra eller ta bort dokument fram till och med sista ansökningsdagen.

Logga in

Som myndighet ska vi tillkännage beslut om utlysta tjänster. Informationen finns tillgänglig här i minst tre veckor.

Vill du överklaga ett beslut om anställning kan du skriva till oss. Du måste då ha varit sökande i den rekrytering som du överklagar. I ditt brev eller mejl ska du tala om vilket beslut du överklagar (ange diarienummer), vilken ändring du vill ha av beslutet och dina skäl för detta.

Adress:
Integritetsskyddsmyndigheten
Box 8114
104 20 Stockholm

E-post: imy@imy.se

För att vi ska kunna pröva ditt överklagande, måste vi ha ditt brev via post eller e-post senast tre veckor efter att vi har meddelat tillsättningen. Vi sänder ditt överklagande vidare till Statens överklagandenämnd för prövning.